Valmet Automotive, Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä työmatkaliikenteen vuoroja Turusta Uuteenkaupunkiin. Vuorot on sovitettu Valmet Automotiven työvuorojen mukaisesti, ja linja-autot pysähtyvät autotehtaan portilla. Täysimittainen liikennöinti käynnistyy 2.7.2017 klo 20:35 vuorolla Turku – VA – Uusikaupunki.

 

Työmatkapilotissa Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa tähän bussiin mobiililippuja todella edullisesti Tuup-sovelluksella. Lataa Tuup puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laite) tai Appstoresta (iOS-laite).

 

Yhdensuuntaisen kertamatkan hinta on 4 euroa.  Koko kuukauden työmatkakulkeminen kausikortilla maksaa vain 130 euroa.

Työmatkapilotilla tuetaan Valmet Automotiven työvoiman liikkuvuutta aikatauluilla, jotka on räätälöity vuorotyön mukaisesti sekä normaalia edullisemmilla matkalipuilla, joiden ostamiseen tarvitaan Tuup-mobiilisovellus. Sovelluksen avulla työmatkoja voi yhdistellä esimerkiksi Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteen tarjoaman paikallisliikenteen kanssa.

– Työmatkapilotin etuja ovat nopeus, edullisuus ja turvallisuus. Bussit kulkevat Turun linja-autoasemalta Uudenkaupungin linja-autoasemalle, ja autotehtaalla pysäkki on aivan portin vieressä. Lisäksi aikataulut on sovitettu työvuorojen mukaan, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

 

Vuorot ovat toki kaikille muillekin kulkijoille avoimia perinteisillä lipputuotteilla seutulippua lukuun ottamatta.

 

Jos pysäkille on pitkä matka, hyppää Föliin tai Kyytiin! Tuupilla voi ostaa myös Föli-lippuja tai tilata Kyydin, halpataksin, joka vie sinut aina ovelta ovelle – tai bussipysäkille. Kyyti-palvelu toimii tällä hetkellä Turussa, Tampereella ja Oulussa. Lisäksi Tuup-sovelluksella voit hakea joukkoliikenne- ja muita reittejä koko Suomessa.

 

                      fACEBOOK   find-us-on-facebook-badge-400x400                      VA LOGOmalli

 

AIKATAULU:

Huom lähtölaituri Turussa muuttunut, uusi laituri nro 8.                                                                                    päiv 21.6.2017

TURKU – VALMET AUTOMOTIVE – UUSIKAUPUNKI            
Express Express Express
M-L M-L M-S
Turku Linja-autoasema, laituri 8 4:30 12:30 20:30
Länsikeskus pikavuoropysäkki X X X
Raision kirkko pikavuoropysäkki 04:40 12:40 20:40
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Humikkala pikavuoropysäkki X X X
Masku keskusta pikavuoropysäkki 04:50 12:50 20:50
Nousiainen pikavuoropysäkki X X X
Mynämäki pikavuoropysäkki 05:00 13:00 21:00
Laitila pikavuoropysäkki noin 05:20 13:20 21:20
Valmet Automotive portti 05:45 13:45 21:45
Uusikaupunki las 06:00 14:00 22:00
Express Express Express
M-L M-L M-S
Uusikaupunki las 06:00 14:00 22:00
Valmet Automotive portti 06:15 14:15 22:15
Laitila pikavuoropysäkki noin X X X
Mynämäki Yläne TH E 06:55 14:55 22:55
Nousiainen TH E X X X
Masku VT 8 E 07:05 15:05 23:05
Humikkala etl E X X X
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Raision kaupungintalo 1 07:15 15:15 23:15
Markulanlie X X X
Turun linja-autoasema 07:25 15:25 23:25

x = Pysähtyy tarvittaessa kyseisellä pysäkillä.

 

Palvelut Valmet Automotiven työntekijöille         malli

(Sovellusta päivitetään)

Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa Tuupilla edullisesti lippuja Turun ja Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan välillä kulkevaan bussiin sekä Turun seudun joukkoliikenteeseen Föliin.

Näiden tuotteiden ostaminen edellyttää, että liityt Tuupissa Valmet Automotiven ryhmään, joka on tarkoitettu vain Valmet Automotiven työntekijöille. Ryhmään liitytään kampanjatunnuksella seuraavasti:

 

 1. Lataa sovellus Google Play -kaupasta (Android) tai Appstoresta (iOS).
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja luomalla salasana.
 3. Tallenna maksuvälineesi: debit- tai credit-kortti.
 4. Vahvista sähköpostiosoitteesi sähköpostiin tulleesta linkistä.
 5. Mene asetuksiin ja täydennä omiin tietoihisi etunimesi, sukunimesi. 
 6. Mene asetuksista kampanjoihin ja syötä Valmet Automotiven työntekijöiden kampanjatunnus.
 7. Syötä vielä henkilönumerosi Valmet Automotiven työntekijänä.

 

Tämän jälkeen voit ostaa Turku–VA -bussilippuja Tuupin etusivun oikeasta yläkulmasta tai Palvelut-valikosta, josta löytyvät lisäksi työntekijähintaiset Föli-liput.

Muista aktivoida lippu ennen kuin nouset kyytiin. Liput on aktivoitava 24 tunnin kuluessa ostosta ja muista, että se on voimassa vain tunnin aktivoinnin jälkeen. Lippu näytetään bussissa joko lukijalaitteelle tai kuljettajalle luettavaksi.

Turku – Valmet Automotive – Uusikaupunki Express -bussin aikataulu on sovitettu Valmet Automotiven työvuoroihin. Linjaa liikennöi TLO ja sitä tukevat ELY-keskus sekä Valmet Automotive.

Mobiililipun ostamiseen ja toimintaan liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun support@tuup.fi tai puh. … (arkisin klo 9-16).

Liikennöintiin liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä palveluntarjoajien asiakaspalveluun:

 

 

Ongelmatilanteet:

Tuupin asiakaspalvelu support@tuup.fi tai puh. [päivitetään] (arkisin klo 9-16) auttaa mm. seuraavissa ongelmissa:

 1. Tuup-sovelluksen asennus tai rekisteröityminen ei onnistu. Tuup-sovelluksen voi asentaa Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (iOS-laitteet). Kokeile poistaa asennus ja lataa sovellus uudelleen. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun.
 2. Tuup-sovellukseen kirjautuminen ei onnistu. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumissivulla “Unohditko salasanasi?” -linkkiä, josta pääset muuttamaan salasanasi. Mikäli ongelma toistuu salasanan vaihtamisesta huolimatta, ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun.
 3. Maksukortin tallentaminen Tuup-sovelluksessa ei onnistu. Tarkista ensin joko verkkopankistasi tai ottamalla yhteyttä pankkiisi, oletko hyväksynyt kortillasi tehtävät debit- ja/tai internet-ostokset. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun. Liitä viestiisi mahdollisuuksien mukaan kuvakaappauksia virheilmoituksista.
 4. Valmet Automotiven ryhmään liittyminen ei onnistu. Varmistathan, että olet täyttänyt omiin tietoihisi etunimesi, sukunimesi ja puhelinnumerosi ja että olet kirjoittanut Valmet Automotiven työntekijöiden kampanjakoodin oikein. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun.
 5. Lipun ostaminen Tuup-sovelluksella ei onnistu. Ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun. Ongelman selvittämistä helpottaa, jos voit ottaa kuvakaappauksia ostotapahtumastasi ja mahdollisista virheilmoituksista.
 6. Lipun aktivointi ei onnistu. Ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun.Ongelman selvittämistä helpottaa, jos voit ottaa kuvakaappauksia lipusta ja mahdollisista virheilmoituksista.
 7. Lipun näyttäminen bussin lukijalaitteelle ei onnistu. Pidä laitteesi näyttö mahdollisimman kirkkaana ja pyri näyttämään lipun QR-koodi mahdollisimman suorassa kulmassa lipun lukijalle. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Tuupin asiakaspalveluun.
 8. Muita Tuup-sovellukseen toimintaan liittyviä ongelmia. Katso löytyykö vastaus Tuupin UKK:sta

känny 3  känny 1känny 2

TUOTTEET

 

Turku-Uusikaupunki bussi kertalippu VA-laisille:

Turku-Uusikaupunki bussi kausilippu VA-laisille:

Föli-kertalippu VA-laisille:

Föli-kertalippu yöllä VA-laisille:

Föli-kausilippu VA-laisille:

 

KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT

1   Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Turku-Uusikaupunki -työmatkapilotin liikenteessä, jossa on käytössä Valmet Automotive Oy:n työntekijöille räätälöidyt mobiililipputuotteet. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Valmet Automotiven työntekijöiden erityishinnoiteltuihin lipputuotteisiin.

1.1   Liikenteen järjestämisen vastuut

Tässä liikenteessä joukkoliikennelain mukaisena toimivaltaisena viranomaisena toimii Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen tilaaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen rahoituksesta vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Valmet Automotive Oy. Mobiililippujen myyntisovelluksen tilaajana toimii Valmet Automotive Oy.

Mobiililippujen myyntisovelluksen tuottajana toimii Tuup Oy. Mobiililippujen taustajärjestelmän omistaja on Turun kaupunki. Mobiililippujen taustajärjestelmän toimittaja IQ Payments Oy. Liikennepalvelun tuottajana toimii Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö (TLO).

1.2   Tilaajan vastuunrajoitus

Liikenteen tilaaja ei vastaa mobiililippujen myyntisovelluksesta eikä ole velvollinen korvaamaan mahdollisten muiden sopimusyritysten toimesta koitunutta vahinkoa.

 

2   Lipputuotteiden hankinta

Lipputuotteen ostajan tulee olla Valmet Automotive Oy:n työntekijä. Lipputuotteiden käyttöoikeudesta vastaa Valmet Automotive Oy, myös muiden tehdasalueella työskentelevien yritysten työntekijöiden osalta. Valmet Automotive pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä matkustajaa erityishinnoittelun piiriin.

Lipputuotteen ostamiseen tarvitaan Tuup Oy:n toimittama sovellus. Sovelluksen voi ladata mobiililaitteeseen, jossa on joko Android tai iOS – käyttöjärjestelmä. Tuup-sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (iOS-laitteet).

Käyttäjän tulee rekisteröityä Tuup-sovelluksen käyttäjäksi ja luoda käyttäjätili. Rekisteröityessä asiakas sitoutuu Tuup Oy:n käyttöehtoihin. Käyttöehdot löytyvät Tuup Oy:n internetosoitteesta: www.tuup.fi

Sovelluksen käyttäjätili on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Sovellusta ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Ostaja vastaa sovelluksen oikeudettomasta käytöstä, mikäli se on tahallista tai aiheutunut käyttäjän huolimattomuudesta mobiililaitteen säilyttämisessä tai laitteen lukitsemisessa.

2.1   Kertalippu

Valmet Automotiven työntekijän kertalipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Kertalipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 1 h sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa yhden yhdensuuntaisen matkan TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

2.2   Kausilippu 30 vrk

Valmet Automotiven työntekijän kausilipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Lipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 30 vuorokautta sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä enintään 3 matkaa/päivä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

Lipun voi vaihtaa mobiililaitteesta toiseen yhden kerran. Laitteiden huollosta ja korjaustoimenpiteistä johtuen lipun voi myös vaihtaa kerran takaisin alkuperäiseen laitteeseen.

 

3   Maksut ja etuudet

Valmet Automotiven työntekijän lipputuotteiden hinnat on ilmoitettu Tuup-sovelluksessa ja Turun Linja- autoilijain Osakeyhtiön internetsivustolla www.tlo.fi. Ilmoitetut hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron. Lippujen myynnistä ei peritä asiakkailta palvelumaksuja tai muita komissioita.

3.1   Tilauksen peruuttaminen

Lipun ostotapahtuma on sitova eikä sitä voi peruuttaa. Lipun peruuttaminen on mahdollista ainoastaan painavin syin, kuten esimerkiksi terveyteen liittyvissä tapauksissa. Ostotapahtuman peruminen on aina tapauskohtaista ja päätös peruuttamisesta tai maksun palauttamisesta perustuu palveluntuottajan arvioon tilanteesta.

 

4   Väärinkäyttötapaukset

Ostetulla lipulla voi matkustaa ainoastaan yksi henkilö eikä ostettua matkustusoikeutta voi siirtää toiselle henkilölle. Ostaessaan erityishinnoitellun Valmet Automotive Oy:n työntekijän lipputuotteen, ostaja sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa mainittuja käyttöehtoja. Väärinkäyttötapauksissa, henkilön oikeus matkustaa erityishinnoitetuilla lipputuotteilla voidaan perua.

4.1   Reklamaatiot ja selvityspyynnöt

Liikennettä koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiölle. office@tlo.fi.

Sovellusta koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Tuup Oy:lle reklamaatiot@tuup.fi.

 

5   Asiakastietojen käyttöoikeus ja tietosuoja

Tässä liikenteessä rekisterinpitäjänä toimii Tuup Oy. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste löytyy Tuup Oy:n verkkosivulta osoitteesta: http://tuup.fi/tietosuojakaytanto.

Liikenteen järjestäjillä on oikeus myynnistä ja matkustuksesta syntyvään tietoon liikenteen kehittymisen seurantaa varten sekä mahdollisten muutostarpeiden havaitsemiseksi.

5.1   Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Nämä Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja voidaan muuttaa. Jos ehtojen muutos lisää matkustajan velvollisuuksia tai vähentää hänen oikeuksiaan eikä muutos johdu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, ilmoitetaan muutoksesta julkaisemalla tiedote www.tlo.fi – verkkosivustolla.

Reitit

Liput ja hinnat

Muuta huomioitavaa