Valmet Automotive, ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä työmatkaliikenteen vuoroja Turusta Uuteenkaupunkiin. Vuorot on sovitettu Valmet Automotiven työvuorojen mukaisesti, ja linja-autot pysähtyvät autotehtaan portilla.

Työmatkapilotissa Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa tähän bussiin mobiililippuja todella edullisesti Tuup-sovelluksella. Lataa Tuup puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laite) tai Appstoresta (iOS-laite).

Yhdensuuntaisen kertamatkan hinta mobiilisovelluksessa on 4 euroa.  Koko kuukauden työmatkakulkeminen mobiilisovelluksen kausilatauksella maksaa vain 130 euroa.

Työmatkapilotilla tuetaan Valmet Automotiven työvoiman liikkuvuutta aikatauluilla, jotka on räätälöity vuorotyön mukaisesti sekä normaalia edullisemmilla matkalipuilla, joiden ostamiseen tarvitaan Tuup-mobiilisovellus. Sovelluksen avulla työmatkoja voi yhdistellä esimerkiksi Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteen tarjoaman paikallisliikenteen kanssa.

– Työmatkapilotin etuja ovat nopeus, edullisuus ja turvallisuus. Bussit kulkevat Turun linja-autoasemalta Uudenkaupungin linja-autoasemalle, ja autotehtaalla pysäkki on aivan portin vieressä. Lisäksi aikataulut on sovitettu työvuorojen mukaan, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

 

Hyvä VA-bussin käyttäjä,
(For the English version, see below)

VA-bussin 30 päivän kausilippu on henkilökohtainen ja tarkoitettu käytettäväksi vain yhdellä laitteella. Voit vaihtaa laitetta lipun voimassaolon aikana vain kaksi kertaa, jos vaikka puhelimesi menee rikki ja joudut käyttämään toista laitetta hetken aikaa. Kolmas laitevaihto sulkee lipun. Pidä siis huoli siitä, että Tuup-sovelluksen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi eivät ole kenenkään muun tiedossa ja käytössä.

 

Dear VA bus user,

The 30 day season ticket for the VA bus is personal and it should be used with only one device. You can change the device only two times during the 30 day period of the ticket. This enables you to use a spare device, if the one you are normally using breaks down, for instance. The third change of device leads to closing the ticket. So please keep your user name and password for the Tuup application only for yourself, and don’t let anybody else use them. 

(Terms and conditions, For the English version, see below)

  

Lähtöaikoja Turun linja-autoasemalta aikaistetaan viidellä minuutilla 1.1 2018 alkaen.    

TURKU – VALMET AUTOMOTIVE – UUSIKAUPUNKI            
M-L M-L M-S
Turku Linja-autoasema, laituri 8 04:25 12:25 20:25
Länsikeskus pikavuoropysäkki X X X
Raision kirkko pikavuoropysäkki 04:35 12.35 20:35
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Humikkala pikavuoropysäkki X X X
Masku keskusta pikavuoropysäkki 04:45 12:45 20:45
Nousiainen pikavuoropysäkki X X X
Mynämäki pikavuoropysäkki 04:55 12:55 20:55
Laitila pikavuoropysäkki noin 05.15 13:15 21:15
Valmet Automotive portti noin 05:45 13:45 21:45
Uusikaupunki las 05:55 13:55 21:55
M-L M-L M-S
Uusikaupunki las 06:00 14:00 22:00
Valmet Automotive portti 06:15 14:15 22:15
Laitila pikavuoropysäkki noin X X X
Mynämäki Yläne TH E 06:55 14:55 22:55
Nousiainen TH E X X X
Masku VT 8 E 07:05 15:05 23:05
Humikkala etl E X X X
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Raision kaupungintalo 1 07:15 15:15 23:15
Markulanlie X X X
Turun linja-autoasema 07:25 15:25 23:25

 

x = Pysähtyy tarvittaessa kyseisellä pysäkillä.

 

 

Vuorot ovat avoimia kaikille.  Maksuvälineinä kelpaavat käteismaksun lisäksi kaikki Matkahuollon lipputuotteet, seutulippua lukuunottamatta.

 

Jos pysäkille on pitkä matka, hyppää Föliin tai Kyytiin! Tuupilla voi ostaa myös Föli-lippuja tai tilata Kyydin, halpataksin, joka vie sinut aina ovelta ovelle – tai bussipysäkille.

Tuup sivuille tästä

                      fACEBOOK   find-us-on-facebook-badge-400x400                      VA LOGOmalli

 

 

 

Palvelut Valmet Automotiven työntekijöille         malli

 

Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa Tuupilla edullisesti mobiililippuja Turun ja Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan välillä kulkeviin bussivuoroihin, sekä Turun seudun joukkoliikenteeseen Föliin.

Lataa Tuup puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laite) tai Appstoresta (iOS-laite). Lue tarkemmat ohjeet lippujen ostamisesta Tuupin sivulla. Sovellukseen liittyvissä ongelmissa laita viesti osoitteeseen support@tuup.fi tai kiireellisissä asioissa soita numeroon 09 2316 3777 (arkisin klo 9-16).”

 

Henkilönumeron käyttö Tuup-sovelluksessa

 3.7.2017 16:00

Selvennyksen vuoksi alla tarkennusta henkilönumeron käyttöön Tuup-sovelluksessa.

Tuup-sovelluksen käyttöönotoon tarvitaan työntekijän identifioiva henkilönumero. Valmet Automotiven henkilöt käyttävät VA:n henkilönumeroa, Opteamin henkilöt Opteamin henkilönumeroa. Henkilönumero löytyy muun muassa palkkalaskelmasta.

Henkilöt, joiden työsuhde ei ole vielä alkanut (perehdyksessä olevat), merkitsevät henkilönumeron sijaan syntymäaikansa muodossa ppkkvvvv.

Lisäksi Tuup-sovelluksesta tulee päivittää älypuhelimeen uusin versio 3.4.4. Versio on jo saatavilla Google Play-palvelusta ja App Storesta.

 

Muista aktivoida lippu ennen kuin nouset kyytiin. Liput on aktivoitava 24 tunnin kuluessa ostosta ja muista, että se on voimassa vain tunnin aktivoinnin jälkeen. Lippu näytetään bussissa joko lukijalaitteelle tai kuljettajalle luettavaksi.

Turku – Valmet Automotive – Uusikaupunki Express -bussin aikataulu on sovitettu Valmet Automotiven työvuoroihin. Linjaa liikennöi TLO ja sitä tukevat ELY-keskus sekä Valmet Automotive.

Liikennöintiin liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä palveluntarjoajien asiakaspalveluun:

 

 

 

känny 3  känny 1känny 2

TUOTTEET

 

 

 

KÄYTTÖEHDOT

(Terms and conditions, For the English version, see below)

1   Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Turku-Uusikaupunki -työmatkapilotin liikenteessä, jossa on käytössä Valmet Automotive Oy:n työntekijöille räätälöidyt mobiililipputuotteet. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Valmet Automotiven työntekijöiden erityishinnoiteltuihin lipputuotteisiin.

1.1   Liikenteen järjestämisen vastuut

Tässä liikenteessä joukkoliikennelain mukaisena toimivaltaisena viranomaisena toimii Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen tilaaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen rahoituksesta vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Valmet Automotive Oy. Mobiililippujen myyntisovelluksen tilaajana toimii Valmet Automotive Oy.

Mobiililippujen myyntisovelluksen tuottajana toimii Tuup Oy. Mobiililippujen taustajärjestelmän omistaja on Turun kaupunki. Mobiililippujen taustajärjestelmän toimittaja IQ Payments Oy. Liikennepalvelun tuottajana toimii Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö (TLO).

1.2   Tilaajan vastuunrajoitus

Liikenteen tilaaja ei vastaa mobiililippujen myyntisovelluksesta eikä ole velvollinen korvaamaan mahdollisten muiden sopimusyritysten toimesta koitunutta vahinkoa.

 

2   Lipputuotteiden hankinta

Lipputuotteen ostajan tulee olla Valmet Automotive Oy:n työntekijä. Lipputuotteiden käyttöoikeudesta vastaa Valmet Automotive Oy, myös muiden tehdasalueella työskentelevien yritysten työntekijöiden osalta. Valmet Automotive pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä matkustajaa erityishinnoittelun piiriin.

Lipputuotteen ostamiseen tarvitaan Tuup Oy:n toimittama sovellus. Sovelluksen voi ladata mobiililaitteeseen, jossa on joko Android tai iOS – käyttöjärjestelmä. Tuup-sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (iOS-laitteet).

Käyttäjän tulee rekisteröityä Tuup-sovelluksen käyttäjäksi ja luoda käyttäjätili. Rekisteröityessä asiakas sitoutuu Tuup Oy:n käyttöehtoihin. Käyttöehdot löytyvät Tuup Oy:n internetosoitteesta: www.tuup.fi

Sovelluksen käyttäjätili on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Sovellusta ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Ostaja vastaa sovelluksen oikeudettomasta käytöstä, mikäli se on tahallista tai aiheutunut käyttäjän huolimattomuudesta mobiililaitteen säilyttämisessä tai laitteen lukitsemisessa.

2.1   Kertalippu

Valmet Automotiven työntekijän kertalipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Kertalipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 1 h sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa yhden yhdensuuntaisen matkan TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

2.2   Kausilippu 30 vrk

Valmet Automotiven työntekijän kausilipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Lipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 30 vuorokautta sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä enintään 3 matkaa/päivä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

Lipun voi vaihtaa mobiililaitteesta toiseen yhden kerran. Laitteiden huollosta ja korjaustoimenpiteistä johtuen lipun voi myös vaihtaa kerran takaisin alkuperäiseen laitteeseen.   Kolmas laitevaihto sulkee lipun. Pidä siis huoli siitä, että Tuup-sovelluksen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi eivät ole kenenkään muun tiedossa ja käytössä.

 

3   Maksut ja etuudet

Valmet Automotiven työntekijän lipputuotteiden hinnat on ilmoitettu Tuup-sovelluksessa ja Turun Linja- autoilijain Osakeyhtiön internetsivustolla www.tlo.fi. Ilmoitetut hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron. Lippujen myynnistä ei peritä asiakkailta palvelumaksuja tai muita komissioita.

3.1   Tilauksen peruuttaminen

Lipun ostotapahtuma on sitova eikä sitä voi peruuttaa. Lipun peruuttaminen on mahdollista ainoastaan painavin syin, kuten esimerkiksi terveyteen liittyvissä tapauksissa. Ostotapahtuman peruminen on aina tapauskohtaista ja päätös peruuttamisesta tai maksun palauttamisesta perustuu palveluntuottajan arvioon tilanteesta.

 

4   Väärinkäyttötapaukset

Ostetulla lipulla voi matkustaa ainoastaan yksi henkilö eikä ostettua matkustusoikeutta voi siirtää toiselle henkilölle. Ostaessaan erityishinnoitellun Valmet Automotive Oy:n työntekijän lipputuotteen, ostaja sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa mainittuja käyttöehtoja. Väärinkäyttötapauksissa, henkilön oikeus matkustaa erityishinnoitetuilla lipputuotteilla voidaan perua.

4.1   Reklamaatiot ja selvityspyynnöt

Liikennettä koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiölle. office@tlo.fi.

Sovellusta koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Tuup Oy:lle reklamaatiot@tuup.fi.

 

5   Asiakastietojen käyttöoikeus ja tietosuoja

Tässä liikenteessä rekisterinpitäjänä toimii Tuup Oy. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste löytyy Tuup Oy:n verkkosivulta osoitteesta: http://tuup.fi/tietosuojakaytanto.

Liikenteen järjestäjillä on oikeus myynnistä ja matkustuksesta syntyvään tietoon liikenteen kehittymisen seurantaa varten sekä mahdollisten muutostarpeiden havaitsemiseksi.

5.1   Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Nämä Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja voidaan muuttaa. Jos ehtojen muutos lisää matkustajan velvollisuuksia tai vähentää hänen oikeuksiaan eikä muutos johdu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, ilmoitetaan muutoksesta julkaisemalla tiedote www.tlo.fi – verkkosivustolla.

 

TURKU-UUSIKAUPUNKI

TERMS and CONDITIONS for the specially priced trips of the commuter pilot program

 

1   Scope of application

These terms and conditions are applicable to the Turku-Uusikaupunki commuter pilot transport lines that use the mobile ticket products customised for the employees of Valmet Automotive Ltd. These terms and conditions are applied to the specially priced ticket products available for the employees of Valmet Automotive.

1.1  Responsibilities in the organisation of transportation

For the purposes of this transport system, the competent authority under the Public Transport Act is the ELY Centre for Southwest Finland.

The transport orderer is the ELY Centre for Southwest Finland.

The transport system is funded by the ELY Centre for Southwest Finland and Valmet Automotive Ltd. The mobile ticket sales application is commissioned by Valmet Automotive Ltd.

The mobile ticket sales application is provided by Tuup Ltd. The mobile ticket background system is owned by the City of Turku. The mobile ticket background system is supplied by IQ Payments Ltd. The transport service is provided by Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö, TLO (Turku bus-drivers ltd).

1.2  Limitation of the orderer’s liability

The transport orderer is not responsible for the mobile ticket sales application and is not liable for damages caused by other possible contracting parties.

 

 

2   Purchasing ticket products

A person purchasing the ticket product must be an employee of Valmet Automotive Ltd. Valmet Automotive Ltd oversees the right to use the ticket products, also with regard to the employees of other companies operating in the factory premises. Valmet Automotive reserves the right to grant or deny a passenger the right to use the specially priced products.

Purchasing the ticket product requires the application provided by Tuup Ltd. The application can be downloaded and installed on a mobile device running either Android or iOS operating system. The Tuup application can be downloaded on a mobile phone or tablet from the Google Play store (for Android devices) or Appstore (iOS devices).

A user must register into the Tuup application and create a user account. By registering, the customer agrees to comply with the terms and conditions of Tuup Ltd. The terms and conditions are available on the website of Tuup Ltd: www.tuup.fi

The application user account is personal and shall only be used for private purposes. The application may not be used for illegal purposes.

The buyer is responsible for any unauthorised use of the application, if it is intentional or has resulted from the user’s negligence in using the mobile device or locking the device.

2.1  Single ticket

Single tickets for Valmet Automotive employees can only be purchased with the Tuup application. The validity period of a single ticket starts when the ticket is activated in the application. The ticket must be activated within 24 hours of the purchase. The ticket is valid for one hour after activation. The ticket can be used for a single one-way trip on a TLO operated bus route between Turku and Uusikaupunki. A valid ticket must always be presented when getting on the vehicle. A passenger may only hold one valid ticket at a time.

2.2  Season ticket 30 days

Season tickets for Valmet Automotive employees can only be purchased with the Tuup application. The validity period of a season ticket starts when the ticket is activated in the application. The ticket must be activated within 24 hours of the purchase. The ticket is valid for 30 days after activation. The season ticket entitles you to a maximum of 3 trips/day on a TLO operated bus route between Turku and Uusikaupunki. A valid ticket must always be presented when getting on the vehicle. A passenger may only hold one valid ticket at a time.

The ticket can be moved from one mobile device to another one time. Due to equipment management and service procedures, the ticket can also be moved back to the original device once.

 

 

3   Payments and benefits

The prices of ticket products available for Valmet Automotive employees can be found in the Tuup application and on the TLO website www.tlo.fi.. VAT of 10 % is included in the prices. Customers are not charged service fees or other commissions for their ticket purchases.

3.1  Cancelling an order

A ticket purchase transaction is binding and cannot be cancelled. Ticket cancellations are only possible for weighty reasons, such as in health-related situations. Cancellations of purchase transactions are always done on a case-by-case basis, and the decision on a cancellation or reimbursement is based on the service provider’s evaluation of the situation.

 

 

4   Ticket misuse

Only one person may travel with a purchased ticket, and the purchased right to travel may not be transferred to another person. When purchasing a specially priced ticket available for Valmet Automotive Ltd employees, the buyer agrees to comply with the terms and conditions presented in this document. In case of misuse, the person’s right to travel with specially priced ticket products may be revoked.

4.1  Reclamations and requests for clarification

Reclamations and requests for clarification concerning the transport services shall be directed to TLO. office@tlo.fi.

Reclamations and requests for clarification concerning the application shall be directed to Tuup Ltd reklamaatiot@tuup.fi.

 

 

5   Access to customer records and data protection

For this transport service, the data controller is Tuup Ltd. A description of the data file referred to in section 10 of the Personal Data Act (523/99) is available on the website of Tuup Ltd, at: http://tuup.fi/tietosuojakaytanto.

The transport service providers have the right to access data pertaining to sales and travel for the purposes of monitoring transport developments and detecting possible needs for change.

5.1  Validity and alteration of the terms and conditions

These terms and conditions are valid until further notice. These terms and conditions are subject to change. If the alteration of the terms and conditions adds to the passengers’ obligations or reduces their rights, and the alteration does not result from a change in legislation or from an authority decision, the alteration is communicated to the public by publishing a bulletin on the TLO website at www.tlo.fi .

Reitit

Liput ja hinnat

Muuta huomioitavaa