Valmet Automotive, Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä työmatkaliikenteen vuoroja Turusta Uuteenkaupunkiin. Vuorot on sovitettu Valmet Automotiven työvuorojen mukaisesti, ja linja-autot pysähtyvät autotehtaan portilla.

 

Työmatkapilotissa Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa tähän bussiin mobiililippuja todella edullisesti Tuup-sovelluksella. Lataa Tuup puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laite) tai Appstoresta (iOS-laite).

 

Yhdensuuntaisen kertamatkan hinta mobiilisovelluksessa on 4 euroa.  Koko kuukauden työmatkakulkeminen mobiilisovelluksen kausilatauksella maksaa vain 130 euroa.

Työmatkapilotilla tuetaan Valmet Automotiven työvoiman liikkuvuutta aikatauluilla, jotka on räätälöity vuorotyön mukaisesti sekä normaalia edullisemmilla matkalipuilla, joiden ostamiseen tarvitaan Tuup-mobiilisovellus. Sovelluksen avulla työmatkoja voi yhdistellä esimerkiksi Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteen tarjoaman paikallisliikenteen kanssa.

– Työmatkapilotin etuja ovat nopeus, edullisuus ja turvallisuus. Bussit kulkevat Turun linja-autoasemalta Uudenkaupungin linja-autoasemalle, ja autotehtaalla pysäkki on aivan portin vieressä. Lisäksi aikataulut on sovitettu työvuorojen mukaan, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Pyhäinpäivänä 4.11. ajetaan tällä linjalla LAUANTAIVUOROT.

Lauantaivuoroihin on myös lisätty kapasiteettia

TURKU – VALMET AUTOMOTIVE – UUSIKAUPUNKI            
M-L M-L M-S
Turku Linja-autoasema, laituri 8 4:30 12:30 20:30
Länsikeskus pikavuoropysäkki X X X
Raision kirkko pikavuoropysäkki 04:40 12:40 20:40
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Humikkala pikavuoropysäkki X X X
Masku keskusta pikavuoropysäkki 04:50 12:50 20:50
Nousiainen pikavuoropysäkki X X X
Mynämäki pikavuoropysäkki 05:00 13:00 21:00
Laitila pikavuoropysäkki noin 05:20 13:20 21:20
Valmet Automotive portti 05:45 13:45 21:45
Uusikaupunki las 06:00 14:00 22:00
M-L M-L M-S
Uusikaupunki las 06:00 14:00 22:00
Valmet Automotive portti 06:15 14:15 22:15
Laitila pikavuoropysäkki noin X X X
Mynämäki Yläne TH E 06:55 14:55 22:55
Nousiainen TH E X X X
Masku VT 8 E 07:05 15:05 23:05
Humikkala etl E X X X
Hitinmäki pikavuoropysäkki X X X
Raision kaupungintalo 1 07:15 15:15 23:15
Markulanlie X X X
Turun linja-autoasema 07:25 15:25 23:25

x = Pysähtyy tarvittaessa kyseisellä pysäkillä.

 

Vuorot ovat avoimia kaikille.  Maksuvälineinä kelpaavat käteismaksun lisäksi kaikki Matkahuollon lipputuotteet, seutulippua lukuunottamatta.

 

Jos pysäkille on pitkä matka, hyppää Föliin tai Kyytiin! Tuupilla voi ostaa myös Föli-lippuja tai tilata Kyydin, halpataksin, joka vie sinut aina ovelta ovelle – tai bussipysäkille.

Tuup sivuille tästä

                      fACEBOOK   find-us-on-facebook-badge-400x400                      VA LOGOmalli

 

 

 

Palvelut Valmet Automotiven työntekijöille         malli

 

Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa Tuupilla edullisesti mobiililippuja Turun ja Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan välillä kulkeviin bussivuoroihin, sekä Turun seudun joukkoliikenteeseen Föliin.

Lataa Tuup puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laite) tai Appstoresta (iOS-laite). Lue tarkemmat ohjeet lippujen ostamisesta Tuupin sivulla. Sovellukseen liittyvissä ongelmissa laita viesti osoitteeseen support@tuup.fi tai kiireellisissä asioissa soita numeroon 09 2316 3777 (arkisin klo 9-16).”

 

Henkilönumeron käyttö Tuup-sovelluksessa

 3.7.2017 16:00

Selvennyksen vuoksi alla tarkennusta henkilönumeron käyttöön Tuup-sovelluksessa.

Tuup-sovelluksen käyttöönotoon tarvitaan työntekijän identifioiva henkilönumero. Valmet Automotiven henkilöt käyttävät VA:n henkilönumeroa, Opteamin henkilöt Opteamin henkilönumeroa. Henkilönumero löytyy muun muassa palkkalaskelmasta.

Henkilöt, joiden työsuhde ei ole vielä alkanut (perehdyksessä olevat), merkitsevät henkilönumeron sijaan syntymäaikansa muodossa ppkkvvvv.

Lisäksi Tuup-sovelluksesta tulee päivittää älypuhelimeen uusin versio 3.4.4. Versio on jo saatavilla Google Play-palvelusta, App Storesta se on ladattavissa pian.

 

Muista aktivoida lippu ennen kuin nouset kyytiin. Liput on aktivoitava 24 tunnin kuluessa ostosta ja muista, että se on voimassa vain tunnin aktivoinnin jälkeen. Lippu näytetään bussissa joko lukijalaitteelle tai kuljettajalle luettavaksi.

Turku – Valmet Automotive – Uusikaupunki Express -bussin aikataulu on sovitettu Valmet Automotiven työvuoroihin. Linjaa liikennöi TLO ja sitä tukevat ELY-keskus sekä Valmet Automotive.

Liikennöintiin liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä palveluntarjoajien asiakaspalveluun:

 

 

 

känny 3  känny 1känny 2

TUOTTEET

 

 

 

KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT

1   Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Turku-Uusikaupunki -työmatkapilotin liikenteessä, jossa on käytössä Valmet Automotive Oy:n työntekijöille räätälöidyt mobiililipputuotteet. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Valmet Automotiven työntekijöiden erityishinnoiteltuihin lipputuotteisiin.

1.1   Liikenteen järjestämisen vastuut

Tässä liikenteessä joukkoliikennelain mukaisena toimivaltaisena viranomaisena toimii Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen tilaaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Liikenteen rahoituksesta vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Valmet Automotive Oy. Mobiililippujen myyntisovelluksen tilaajana toimii Valmet Automotive Oy.

Mobiililippujen myyntisovelluksen tuottajana toimii Tuup Oy. Mobiililippujen taustajärjestelmän omistaja on Turun kaupunki. Mobiililippujen taustajärjestelmän toimittaja IQ Payments Oy. Liikennepalvelun tuottajana toimii Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiö (TLO).

1.2   Tilaajan vastuunrajoitus

Liikenteen tilaaja ei vastaa mobiililippujen myyntisovelluksesta eikä ole velvollinen korvaamaan mahdollisten muiden sopimusyritysten toimesta koitunutta vahinkoa.

 

2   Lipputuotteiden hankinta

Lipputuotteen ostajan tulee olla Valmet Automotive Oy:n työntekijä. Lipputuotteiden käyttöoikeudesta vastaa Valmet Automotive Oy, myös muiden tehdasalueella työskentelevien yritysten työntekijöiden osalta. Valmet Automotive pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä matkustajaa erityishinnoittelun piiriin.

Lipputuotteen ostamiseen tarvitaan Tuup Oy:n toimittama sovellus. Sovelluksen voi ladata mobiililaitteeseen, jossa on joko Android tai iOS – käyttöjärjestelmä. Tuup-sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (iOS-laitteet).

Käyttäjän tulee rekisteröityä Tuup-sovelluksen käyttäjäksi ja luoda käyttäjätili. Rekisteröityessä asiakas sitoutuu Tuup Oy:n käyttöehtoihin. Käyttöehdot löytyvät Tuup Oy:n internetosoitteesta: www.tuup.fi

Sovelluksen käyttäjätili on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Sovellusta ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Ostaja vastaa sovelluksen oikeudettomasta käytöstä, mikäli se on tahallista tai aiheutunut käyttäjän huolimattomuudesta mobiililaitteen säilyttämisessä tai laitteen lukitsemisessa.

2.1   Kertalippu

Valmet Automotiven työntekijän kertalipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Kertalipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 1 h sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa yhden yhdensuuntaisen matkan TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

2.2   Kausilippu 30 vrk

Valmet Automotiven työntekijän kausilipun voi ostaa ainoastaan Tuup-sovelluksella. Lipun voimassaolo alkaa, kun se aktivoidaan sovelluksessa. Aktivointi on tehtävä 24 h kuluessa ostosta. Lippu on voimassa 30 vuorokautta sen aktivoinnista. Lipulla voi matkustaa TLO:n liikennöimällä bussireitillä Turun ja Uudenkaupungin välillä enintään 3 matkaa/päivä. Voimassa oleva lippu tulee esittää aina ajoneuvoon noustessa. Yhdellä matkustajalla voi olla kerralla ainoastaan yksi voimassaoleva lippu.

Lipun voi vaihtaa mobiililaitteesta toiseen yhden kerran. Laitteiden huollosta ja korjaustoimenpiteistä johtuen lipun voi myös vaihtaa kerran takaisin alkuperäiseen laitteeseen.

 

3   Maksut ja etuudet

Valmet Automotiven työntekijän lipputuotteiden hinnat on ilmoitettu Tuup-sovelluksessa ja Turun Linja- autoilijain Osakeyhtiön internetsivustolla www.tlo.fi. Ilmoitetut hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron. Lippujen myynnistä ei peritä asiakkailta palvelumaksuja tai muita komissioita.

3.1   Tilauksen peruuttaminen

Lipun ostotapahtuma on sitova eikä sitä voi peruuttaa. Lipun peruuttaminen on mahdollista ainoastaan painavin syin, kuten esimerkiksi terveyteen liittyvissä tapauksissa. Ostotapahtuman peruminen on aina tapauskohtaista ja päätös peruuttamisesta tai maksun palauttamisesta perustuu palveluntuottajan arvioon tilanteesta.

 

4   Väärinkäyttötapaukset

Ostetulla lipulla voi matkustaa ainoastaan yksi henkilö eikä ostettua matkustusoikeutta voi siirtää toiselle henkilölle. Ostaessaan erityishinnoitellun Valmet Automotive Oy:n työntekijän lipputuotteen, ostaja sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa mainittuja käyttöehtoja. Väärinkäyttötapauksissa, henkilön oikeus matkustaa erityishinnoitetuilla lipputuotteilla voidaan perua.

4.1   Reklamaatiot ja selvityspyynnöt

Liikennettä koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Turun Linja-autoilijain Osakeyhtiölle. office@tlo.fi.

Sovellusta koskevat reklamaatiot ja selvityspyynnöt tulee osoittaa Tuup Oy:lle reklamaatiot@tuup.fi.

 

5   Asiakastietojen käyttöoikeus ja tietosuoja

Tässä liikenteessä rekisterinpitäjänä toimii Tuup Oy. Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste löytyy Tuup Oy:n verkkosivulta osoitteesta: http://tuup.fi/tietosuojakaytanto.

Liikenteen järjestäjillä on oikeus myynnistä ja matkustuksesta syntyvään tietoon liikenteen kehittymisen seurantaa varten sekä mahdollisten muutostarpeiden havaitsemiseksi.

5.1   Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Nämä Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja voidaan muuttaa. Jos ehtojen muutos lisää matkustajan velvollisuuksia tai vähentää hänen oikeuksiaan eikä muutos johdu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, ilmoitetaan muutoksesta julkaisemalla tiedote www.tlo.fi – verkkosivustolla.

Reitit

Liput ja hinnat

Muuta huomioitavaa